lördag, november 15

Överskattat


Kate Moss' tuttar
Jaaaaa, vi vet hur de ser ut vid det här laget. Efter alla "orginella" och "djupa" konstbilder så kan du väl ha råd att köpa dig en BH. Tack.


American Apparels kläder
Hur många olika skepnader kan jerseytyg anta? Alldeles för många. Speciellt smickrande är det inte heller. Visst, vissa människor passar i det, men om du har ett BMI över 15 så kommer du med största sannolikhet att se ut som en lite mystjock konståkare snarare än de svettiga brudarna från Call on Me-videon.


Barack Obama-hypen
Obama i största allmänhet. Seriöst människor, tror ni att en enda snubbe kommer kunna lösa all skit som USA har lyckats med? Seriöst? Tror ni att Irakkriget löser sig bara för att Usa åker hem igen? Plus att jag tycker att alla jävla modebloggerskor som sitter och bloggar i ett hav av kläder som de har köpt via internetbutiker från Usa borde ha mer koll på att Obama är emot frihandeln. Detta borde nästan utvecklas till en egen kategori "Människor som har åsikter utan något riktigt skäl annat än att de försöker verka kultiverade".


Agyness Deyns klädstil
Jaja, hon är orginell och gör som hon vill blablabla, hon är söt och tuff och skit. Men mupparna ringde, och de vill ha sin meskalintrippade spya tillbaka.

2 kommentarer:

Din julklappsetikett i sommarsolen sa...

Jag tycker det ser ut som att Michael Jackson vill ha tillbaka sina plastikoperationstimmar också, hon verkar ha snott hans kindben.

CHUUTA sa...

Varför är hennes ena bröstvårta VIT? : ((