söndag, januari 18

Virtuella män suger.Är det någon utom jag som ser på serien "Pushing Daisies"? Jag tänker inte spoila handlingen, men huvudkaratkären heter Ned och han bakar pajer. Han är förmodligen den underbarasötibautigaste mannen någonsin och han har så fina kläder att jag bara blir deppig över att han inte finns på riktigt. Skälet till att jag blir deppig är att han i princip är drömmannen, och så är han bara en produkt av någons fantasi. Skit också. Bajsmacka.

2 kommentarer:

Elsa sa...

åh. Tycker synd om dig.
Så jobbigt när man kommer på att en person i en film,
(eller serie i ditt fall)
faktiskt är just bara, en person i en film. som inte finns. Att den är lika påhittad som någonting man själv likaväl skulle ha kunnat komma på.
:(
Precis som du skrev.
(En annan sak som är ganska jobbig också, är då killar har/kan ha kläder som de ser jättejättebra ut i ... och man själv vill ha dem för att se lika bra ut. men. Man vet att man bara skulle se dum ut i det. åh. Jobbigt.)

Puss. :D <3

alfie sa...

*Tittar. Konstaterar att jag inte bakar pajer. Blir bestört över detta mitt svåra tillkortakommande. Kommer så småningom till rätta med min självbild igen, jag gör trots allt hygglig pasta.*

Jag vet faktiskt inte om TV-serier, filmer och böcker gör vårt liv bättre, eller om de bara gör oss benägna att bli besvikna på det. Jag tycker oftast scener är "värre" i det avseendet än enskilda karaktärer; de är lättare att leva sig in i för mig...