tisdag, juli 7

Pardonne moi


Jag minns att jag var 13, kanske 14. Jag minns med vem. Jag minns takfönstret och regnet. Varma andedräkter. Jag minns att det inte var planerat alls. Jag minns att det blev fel på allt för många sätt, vilket är synd eftersom det är ett så himlans fint minne. En riktigt fin första kyss.

Minns ni er?

(bilden är lånad härifrån)

6 kommentarer:

Möraja sa...

Jag har inget minne av min första kyss. Kanske för att jag är okysst. Och sjutton år. Borde jag skriva in till GP Graffiti och fråga "är jag konstig"?

Ja, det borde jag. Men det gör jag inte. För jag är rätt glad och nöjd med mig själv ändå. Trots att jag aldrig blivit kysst.

Folk som läser detta tänker kanske "...vilken tragisk människa". Men det är okej. Jag vet ju inte vad jag går miste om, och trivs ganska bra med att vara tragisk.

Det var allt jag hade att säga om det, för att citera Forrest Gump.

Linn sa...

Takfönster och regnsmatter kan ju inte leda till något annat än en romantisk stämning? Åh, min första var på en stig i skogen, någon sommar, min fjortonde? Det var lite som ett fumligt "Nu kan du kyssa bruden", för vi stod rakt upp och ner, det var liksom högtidligt men ändå nervöst. Så liten man har varit!

Elsa sa...

Jag skulle gärna vilja höra vilken person det var ... : D
Min första kyss är inget att skryta om alls. Det var mer en orgie med sju stycken okyssta människor som kände för att bli av med kyssoskulden. Ja.
Och min första kyss där jag var kär på riktigt var på ett konvent, haha (L) oh well.

Marco sa...

Jag minns mycket väl hur jag, 15 år, väntade på att min första flickvän skulle komma med tåget. Jag var toknervös i timmar, men det vände till någon dåraktig känsla av mod precis innan tåget kom. Därför, innan hon ens hann säga hej, gick jag fram och kysste henne mitt på tågstationen. Hon var inte beredd på det, men det gick nog bra ändå.

Så kan det gå när man är (hög på söta ämnen man knappt kan stava till, jag menar) kär. Det är trevöigt så länge det varar : )

Anonym sa...

Jag minns den. Jag var sju, hon var nog inte mer än fem och halvt. Hon tyckte om rå blodpudding, det gjorde inte jag. Så det blev lite konstigt. Och ett par år senare skulle människan landa på månen.

Ugglis sa...

Min första kyss var hemsk, misslyckad på alla sätt. Och med en människa som idag går skogshuggarbajslinje.